Om oss

Freshminds, vi kan bemanning och rekrytering

Freshminds, en pålitlig partner vid bemanning, rekrytering och hyr-köp

Kunden först

Vi sätter alltid kundens intressen först.  Det är kundens krav, förväntningar och önskemål som är viktigast för oss.

Värdeskapande

Vi eftersträvar alltid effektiva arbetssätt som skapar värde både för våra kunder och för oss, och eliminerar alla former av slöseri.

Ständig förbättring

Hur bra vi än är kan vi alltid bli bättre, i varje process, varje projekt och varje aktivitet. Därför strävar vi alltid mot att bli ännu bättre.

Vår drivkraft

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och det tror vi gäller även våra kunder. Vi vill ha lojala, duktiga och pålitliga medarbetare med eget driv och ansvar, det är vad vi eftersträvar till varje uppdrag och tjänst som ska tillsättas. Freshminds är det schysta, bra och pålitliga alternativet inom bemanning och rekrytering.

Stabila och bra relationer tar tid att bygga upp. Vi tror på långsiktiga relationer, både till våra medarbetare, kunder och samarbetspartner. Det ger goda förutsättningar för ett lyckat samarbete.

Vår drivkraft

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och det tror vi gäller även våra kunder. Vi vill lojala, duktiga och pålitliga medarbetare med eget driv och ansvar. Det tror vi att även våra kunder vill ha. Freshminds är det schysta, bra och pålitliga alternativet inom bemanning och rekrytering.

Vi tror på långsiktiga relationer, både till våra medarbetare, kunder och samarbetspartner. Det ger god förutsättningar för ett lyckat samarbete.